VÅR VERKSAMHET

Vi är hängivna att hjälpa dig

VÅR VERKSAMHET

Dean Care är ett modernt assistansbolag som grundades år 2013. Vi har tillstånd av IVO att bedriva verksamhet med personlig assistans enligt 9 § 2 Lagen (1993:387). Genom engagerade medarbetare, personligt bemötande och stor kunskap inom lagstiftning, ekonomi och sociala frågor, hjälper vi våra kunder att få den assistans de behöver. Möjligheten att få personlig assistans har funnits sedan 1994 och en ständig utveckling och översyn av assistansreformen pågår. Tillsammans med våra kunder, deras anhöriga och assistenter har Dean Care assistans följt med i denna utveckling, och tillsammans har vi samlat på oss en mängd erfarenheter och kunskap om personlig assistans. Vi har samlat på oss erfarenhet och kunskap om hur det är att vara barn, tonåring eller vuxen med en eller flera funktionsnedsättningar och med personlig assistans. Men inte bara hur det är för personen utan även hur det är att vara anhörig eller personlig assistent.

Vi gör det tillsammans!

Alla människor är olika. Vi vill olika saker, vi tycker olika och vi vill ha det olika. Vi på Dean Care brinner för vår arbete och bryr oss om våra kunder och assistenter.

Vi har lärt oss att personlig assistans betyder olika saker för våra kunder. Lika självklart som att alla människor är olika, lika självklart är det att våra kunder ser på det personliga assistansuppdraget på olika sätt. Därför anpassar vi oss.

Vi bryr oss om våra kunder och deras intressen. Av denna anledningen är det extra viktigt för oss när vi träffar nya kunder att vi hittar en gemensam syn på vårt uppdrag.

Vi vill vara behjälpliga med alla våra kunders önskemål och när vi har lyssnat på dig och eventuellt dina närstående kan vi börja bygga din personliga assistans tillsammans.

Dean Care erbjuder

Vår grund bygger på en personlig utformad personlig assistans. Därför är kommunikation så otroligt viktig för oss. Vi vill att våra kunder och personliga assistenter ska ha möjlighet att dela med sig av utvecklingsmöjligheter och problem, så vi tillsammans kan utveckla din assistans. Du väljer naturligtvis vilka assistenter du vill ha, hur din assistansersättning ska användas och mycket mer. Varje kunds assistans är unik och det är du själv som avgör vilka frågor som är viktiga för dig. Det andra kan du tryggt lämna över till din kontaktperson inom företag.

Vi är tilgängliga dygnet runt och är därmed alltid enkla att nå. Vi bryr vi oss om att din personliga assistans ska vara så bra som möjligt och att du känner att du alltid kan komma till oss.

Vi vill ge en Assistans som fungerar

Vi hjälper dig!

Hos oss skall ingen känna sig begränsad. Vårt mål som assistansbolag är att tillsammans med dig hitta den assistansform som passar just dig eller din närståendes behov bäst. Om du vill att assistansen ska fungera utan att du behöver tänka på det, tar vi mer än gärna hand om allt som rör din assistans. Vi gör så att du kan leva ditt liv med en väl fungerande assistans utan att behöva fundera kring det praktiska där du får bestämma vad som är viktigt för dig.

Vi finns alltid vid din sida. Vi på Dean Care tror att stöd, råd och tillgänglighet till sitt assistansbolag både ger trygghet och bidrar till en bättre assistans. Med en hög tillgänglighet och personligt bemötande tar vi hand om era frågor och funderingar. När kontoret är stängt finns alltid vår jour där för er dygnet runt.

Om ni väljer att flytta till oss så kan vi garantera att övergången till oss går snabbt och smidigt. Vi kan starta upp din assistans snabbt, men vi är medvetna om att det kan begränsas av din nuvarande uppsägningstid. I det fallet hjälper vi gärna till med att kontakta ditt assitansbolag och diskutera detta. Annars brukar vi kunna starta assistansen omgående där din assistansgrupp är välkomna.